Ines Vila i Ma Carme Jaumot guanyen el Segon concurs de Micropoesia del CCC

El Centre de la Cultura Catalana va entregar ahir els premis del segon Concurs de Micropoesia, que va iniciar-se el Dia de la Diversitat Cultural a Andorra i la Vella i que ha tingut Inès Vila com a guanyadora i Ma Carme Jaumot com a segon premi.

De la trentena de poemes que s’han rebut enguany el Jurat format per Matthew Tree, Ester Fenoll, Quim Ponsa i la presidenta del Centre de la Cultura Teresa Cabanas han escollit els de Vila i Jaumot com els dos millors.

L’arrencada del concurs de Micropoesia d’enguany va coincidir amb els actes del Dia de la Diversitat Cultural on a l’estand del Centre de la Cultura Catalana s’hi podien deixar escrits els micropoemes. Alhora també es va habilitar el twitter #micropoesiaccc i els missatges de text per tal que els participants ens fessin arribar les seves petites creacions poètiques.

La majoria dels poemes van arribar per escrit a l’estand situat al Parc Central d’Andorra la Vella i per SMS al número 505, la resta a través de twitter.

Com en la darrera edició, es premis han estat un lot de llibres per la segona classificada i 2 mesos gratuïts d’abonament a un dels 6 Forfets Mobiland per la guanyadora.

Així doncs, Jaumot i Vila se sumen als guanyadors de l’any passat del Concurs: Alfons Codina i Sara Hernandez.

La presidenta del Centre de la Cultura Catalana va destacar durant l’entrega dels premis que “el CCC té la voluntat de fer seguir el premi l’any que ve, per la bona acceptació que té, el ressò que se’n fa la premsa i la bona acollida entre els socis” i que el premi de Micropoesia “és l’exemple clar que cultura i noves tecnologies no són enemigues, sinó del tot compatibles”.

Com l’any passat el concurs s’ha pogut tirar endavant gràcies al suport del Govern d’Andorra, la Generalitat de Catalunya, Andorra Telecom i Andorra1-Ràdio Flaixbac.

Micropoemes guanyadors:

Ines Vila:

Quina festa, tantes banderes, tantes llengües, tota de gent ben diferent, bellugant-nos amunt i avall, tot ple de stands, trobo a faltar potser… un andorrà?

 

Maria Carme Jaumot

Si fos cert el camí/si fos cert allò que sento/on seria el camí cert/lluny d’un horitzó/allà seria jo

~ per Centre de la Cultura Catalana a 12 Octubre 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: