S’entreguen els diplomes als participants dels Joves Voluntaris per la Llengua

Aquest dimarts al matí s’han entregat els diplomes als alumnes de l’institut espanyol d’Andorr que han participat a la iniciativa dels Joves Voluntaris per la Llengua. Alhora, s’han format onze noves parelles que participaran durant aquest nou curs a la iniciativa impulsada pel Centre de la Cultura Catalana fa quatre anys i que té el suport del Servei de Política Lingüística.

En total, han estat 14 les parelles que van participar el darrer curs als Joves VxL, i que avui han rebut el diploma que els certifica la seva participació a la iniciativa. Les parelles estan formades per un alumne nouvingut a l’escola i per un altre que ja duu temps o que és del país. Tots dos, han de trobar-se durant almenys 10 hores del pati per tal de mantenir conversa en català.

A l’acte d’avui, on han estat presents la Presidenta del Centre de la Cultura Catalana Teresa Cabanas, el Director de Cultura del Govern d’Andorra Joan Sans així com la Cap d’Àrea de Formació Andorrana Roser Ingla, diversos dels aprenents i voluntaris de l’any passat han expressat la seva satisfacció per haver participat als Joves Voluntaris per la Llengua, perquè els ha aportat coneixement de la llengua, integració al país i a més, poder treure més bones notes a classe de català.

~ per Centre de la Cultura Catalana a 25 Octubre 2011.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: