Gran èxit de les Jornades de Cuina Catalana

L’empresa catalana Tros de Sort va ser la protagonista ahir de les Jornades de Cuina Catalana que organitzem anualment.

 

Tros de Sort va obsequiar els assistents amb un tast dels diferents formatges que fa l’empresa afincada a terres lleidetanes, que van servir d’aperitiu del sopar.

Les Jornades, celebrades al Restaurant del Funicamp, regentat per la gent del Rebost del Padrí, van fer el ple absolut. De fet, pocs dies després de la presentació pública de l’acte ja s’havien fet totes les reserves i la llista d’espera per si hi havia alguna anulació era llarga.

L’acte s’ha convertit un cop més en una reivindicació de la cuina tradicional i popular elaborada amb productes de la terra.

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Advertisements

~ per Centre de la Cultura Catalana a 1 Març 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: