El CCC Presenta Fronts Oberts, de Pau Vidal

Aquest proper dijous 19 d’abril a les 19’30h el Centre de la Cultura Catalana comptarà amb la presència de l’escriptor Pau Vidal per encetar les Presentacions Literàries d’aquest 2012.

Les presentacions, que cada any porten destacats escriptors de la literatura catalana i que l’any passat van comptar amb Biel Barnils i Màrius Serra, Jair Domínguez i Sergi Pàmies, aquest any són fruït de l’organització del Centre de la Cultura Catalana i el suport del Govern d’Andorra i la Generalitat de Catalunya, així com la col·laboració entre el CCC i els diferents clubs de lectura que es celebren al Principat.

El primer dels convidats és Pau Vidal, que presentarà el seu darrer llibre Fronts Oberts, premiat amb el premi Marian Vayreda 2011 i publicat per Empúries a principis d’any.

Vidal és lingüista, ha publicat també l’obra En perill d’extinció, un recull de paraules catalanes en desús, i també especialista en mots encreuats, de fet, en aquest àmbit ha publicat diversos reculls de passatemps amb Màrius Serra. En el camp de la novel·la es va estrenar amb Aigua Bruta, de la que en segueix el fil argumental amb Fronts Oberts. També va publicar l’any 2003 Homeless, un conjunt de relats que expliquen la transformació que ha sofert la Barcelona Vella.

A més, Vidal és conegut per les seves incontables traduccions de l’italià, com la majoria de les obres d’Andrea Camilleri.

Imatge

~ per Centre de la Cultura Catalana a 16 Abril 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: