Presentació del llibre ‘de Soca-rel’

Demà dimecres 18 d’abril a les 20.00 h. a la seu social del CCC (c/ Llacuna 14 d’Andorra la Vella) es presentarà el nou llibre del Centre de la Cultura Catalana amb la presència de l’autora del llibre: Maria Cucurull i de la presidenta del CCC: Teresa Cabanas.

A més, la presentació es podrà seguir en directe per internet, des de la web del Centre de la Cultura Catalana: http://www.ccandorra.cat

Com cada any, el Centre de la Cultura Catalana edita per Sant Jordi un llibre amb la intenció de divulgar i donar a conèixer la llengua i la cultura catalanes a tothom.

Aquest any, el CCC ha editat un nou volum que amb el nom de Soca-rel recull les tradicions i festivitats més importants de la nostra cultura a través d’una mirada horitzontal per tots els territoris de parla catalana.

El llibre, escrit per Maria Cucurull (filòloga, professora de català per adults del Ministeri d’Educació i membre de la junta del CCC), amb il·lustracions de Pilar Moreno i prologat per l’escriptor Matthew Tree segueix la línia editorial divulgatòria dels darrers llibres publicats pel Centre, (La cuina catalana del CCC, Vola Rodoreda i De Fora) i mostra en aquest cas dos blocs. Un primer destinat a fer un repàs del simbolisme, les diferents zones i l’extenció dels territoris de parla catalana, i un segon, en format calendari, que repassa les festivitats i tradicions més populars a cada un d’aquests llocs fent especial atenció a les d’Andorra.
Com cada any, el llibre es vendrà a la parada d’Àgora Cultural el dia de Sant Jordi a Andorra la Vella, i es podrar adquirir a la Seu del CCC i a diverses llibreries del país. A més, com a novetat d’enguany el llibre es podrà comprar a través del portal web Amazon en la seva versió impresa i a preu reduït en format llibre electrònic des de la mateixa web del CCC on penjarem l’enllaç ben aviat!

~ per Centre de la Cultura Catalana a 17 Abril 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: