Mireia Pellicer als Berenars Literaris

Mireia Pellicer als Berenars Literaris

El Centre de la Cultura Catalana enceta per tercer any els Berenars Literaris, unes trobades al voltant d’un cafè i pastes en què conversarem amb diversos autors del país i rodalia. No es tracte de la presentació d’un llibre o de la seva obra, sinó que mitjançant aquesta, es pugui tenir una conversa fluïda i participada pels assistents amb el seu autor.
La primer berenar el farem amb l’alturgellenca Mireia Pellicer.
La Mireia va néixer néixer a Sabadell el 4 d’octubre de 1978, però des dels sis anys que viu a la Seu d’Urgell. És Tècnica Superior en Educació Infantil, i enguany encarrila les darreres assignatures del Grau d’Educació Social.
Professionalment la seva experiència s’ha basat principalment en el treball amb la infància i la joventut, l’educació en el lleure i les polítiques de joventut. Actualment treballa amb persones afectades per trastorn mental sever.
Va ser regidora a la Seu d’Urgell durant el mandat 2007-2011 encapçalant les àrees de Joventut, Infància, Dones, Formació Ocupacional, i Festes i Tradicions i consellera comarcal de Joventut i Dones.
El 2011 va ser finalista al premi ‘Contes que compten’ amb el títol ‘El gegant i l’acordió’, amb il·lustracions de Sandra Castiñeira.

~ per Centre de la Cultura Catalana a 9 Novembre 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: