S’inicia el 16è Concurs Popular de Pessebres

S'inicia el 16è Concurs Popular de Pessebres

Un any més el Centre de la Cultura Catalana es volca de cara a les festes nadalenques en l’organització del Concurs Popular de Pessebres que enguany ja arriba a la 16a edició.

BASES

Poden prendre part en aquest concurs tots els ciutadans d’Andorra. Feu el vostre pessebre a casa, a la feina,… i nosaltres us el vindrem a veure.
Els criteris de valoració del Jurat seran el context harmònic del conjunt, la disposició artística, les figures, el moviment, la il·luminació, etc.

inscripcions

Us podeu inscriure fins al 3 de gener de 2013, mitjançant la butlleta adjunta, que cal omplir i enviar al Centre de la Cultura Catalana, carrer La Llacuna, 14, d’Andorra la Vella, telèfon 825 673, a/e: ccc@andorra.ad. Podeu lliurar la butlleta personalment, enviar-la per
correu ordinari o electrònic, o deixar-la a la bústia del Centre.
El Centre contactarà telefònicament amb vosaltres per convenir l’hora de visita del Jurat.
Les visites es faran entre la segona quinzena de desembre i la primera de gener. No desfeu el pessebre abans que l’haguem vist!

veredicte

El Jurat qualificador classificarà els pessebres i el veredicte serà inapel·lable. El veredicte i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre de la Cultura Catalana el dia 31 de gener a les 20h.
El Jurat Qualificador té plenes facultats per resoldre els casos que no s’hagin previst en aquestes bases. El fet de prendre part en aquest concurs comporta acceptar les condicions que s’exposen.
El Centre de la Cultura Catalana es reserva el dret de fer servir les fotografies fetes als pessebres per futures promocions.

premis

Pessebre tradicional 200 euros*

Pessebre original 200 euros

Pessebre institucional (esglèsies, escoles,…) 200 euros

Pessebre infantil 100 euros

* Premi gentilesa del Centre Comercial Illa Carlemany. Consisteix en un val de compra de 200 euros que es pot gastar a qualsevol dels establiments d’Illa Carlemany.

Si voleu participar al premi tan sols cal que ens envieu un correu electrònic a ccc@andorra.ad o ens truqueu al 825673 facilitant-nos:
Nom:
Cognoms:
Adreça:
Telèfon:
Proposta de dia i hora de visita:
Categoria:

El Concurs de Pessebres no seria possible sense el suport del Govern d’Andorra, el Comú d’Andorra la Vella i el Centre Comercial Illa Carlemany

~ per Centre de la Cultura Catalana a 4 Desembre 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: