ViaSona s’incorpora al premi Carles Sabater

ViaSona s'incorpora al premi Carles Sabater

El portal especialitzat en música en català Viasona s’incorpora al premi Carles Sabater mitjançant la seva col·laboració. Viasona s’encarregarà d’introduir a la seva base de dades, la més important de música en català, tota la informació sobre els grups guanyadors del Premi Carles Sabater. Com és habitual, el portal presenta una fitxa de cada grup del qual en conté informació: fotografies, discos publicats, lletres de les cançons, etc.

D’aquesta col·laboració, el Premi Carles sabater busca ajudar a la promoció del grup guanyador del concurs, com ja es fa habitualment. L’acord amb Viasona, que també farà publicitat del premi, té una durada d’un any i és prorrogable a les properes edicions del Premi.

De moment el Premi Carles Sabater ja superat les 40 maquetes rebudes amb tan sols un mes que fa que es va presentar, una xifra que ens fa ser optimistes per poder arribar al mateix gruix de participació de l’any passat, que amb 81 maquetes va ser rècord de participació de totes les edicions del premi. El termini per presentar les maquetes acaba el dia 1 de juny.
El portal Viasona té ja més de 40.000 cançons indexades i suma més de 2.500 grups i 5.300 àlbums, més de la meitat dels quals disposen de portada en format imatge. També s’hi sumen 18.000 videoclips i 7.000 àudios que es poden escoltar online de manera gratuïta.

~ per Centre de la Cultura Catalana a 3 Abril 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: