BOU, VEDELLA I TRUMFES D’ANDORRA PROTAGONISTES DE LES JORNADES DE CUINA CATALANA

BOU, VEDELLA I TRUMFES D’ANDORRA PROTAGONISTES DE LES JORNADES DE CUINA CATALANA

Dijous es celebren les Jornades de Cuina Catalana d’enguany i els del Rebost del Padrí ja escalfen els fogons per fer-nos gaudir dels millors plats de la nostra cuina. Enguany l’aposta va per la carn d’Andorra en un menú que té un aperitiu amb torrada de donja amb confitura de mores silvestres i pastís de llenties i cua de bou d’Andorra.
A això ho seguirà un primer plat amb arròs de bolets amb espàrrecs verds i foie gras casolà regat amb un xarel.lo Valldosera.
El plat fort serà un centre d’entrecot de vedella d’Andorra amb romesco de muntanya i Parmentier de trumfes d’Andorra i rovellons acompanyats d’un Valldosera crianza
Tancarà el menú un pastís fi de pomes amb xarop d’avet, dues salses i per beure un cava Valldosera brut nature

El sopar de les Jornades es farà aquest dijous al Restaurant dels Serradells a les 21h. i tot i que les places són limitades encara n’hi ha de disponibles. Cal reservar per correu electrònic a ccc@andorra.ad o trucant al 825673 en horari d’oficina. El preu del sopar és de 15 euros pels no socis i 12 pels socis del Centre de la Cultura Catalana.

Anuncis

~ per Centre de la Cultura Catalana a 9 Abril 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: