Èxit de les Jornades de Cuina Catalana

Èxit de les Jornades de Cuina Catalana

Vora una cinquantena de persones van participar a les Jornades de Cuina Catalana d’aquest any que es van organitzar ahir al Restaurant dels Serradells.
Amb un menú del Rebost del Padrí basat en la vedella del país, els assistents van poder gaudir de plats típics de la Cuina Catalana com l’arròs de bolets o l’entrecot amb romesco, tot fet amb productes quilòmetre zero i amb l’especial cura dels responsables de El Rebost del Padrí.
Entre plat i plat, els responsables de la IGP de la vedella andorrana van explicar l’origen i la recuperació de l’espècie bruna al Principat, i els esforços que s’estan fent per aconseguir el reconeixement necessari per potenciar-ne el consum al país i internacional.

Anuncis

~ per Centre de la Cultura Catalana a 12 Abril 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: