El Centre de la Cultura Catalana presenta la segona edició del De Soca-rel

El Centre de la Cultura Catalana presenta la segona edició del De Soca-rel

El Centre de la Cultura Catalana ha presentat avui la segona edició del De soca-rel, un recull de les festivitats i les tradicions més populars dels territoris de parla catalana.
El llibre torna a ser l’aposta del Centre de la Cultura Catalana per aquest Sant Jordi pel gran èxit que va tenir l’any passat, en què els 200 exemplars del llibre es van acabar en molt pocs dies.

El llibre es divideix en dos blocs. En el primer es fa un repàs de tots els territoris on es parla català, ja que el fet que la nostra llengua es parli en 4 estats diverents fa que en cada zona el català tingui un reconeixement i estatus diferent. També se situa cada indret geogràficament i es detalla la situació de la llengua al món. El segon bloc es presenta a mode de calendari. La primera data assenyalada és el 8 de setembre, la Diada de Patrona d’Andorra, i així es van marcant les festivitats més destacades que se celebren arreu dels Països Catalans. Tot plegat, envoltat d’unes il·lustracions de Pilar Moreno.

L’escriptora és la Maria Cucurull, una filòloga nascuda a Valls que ha treballat a diversos mitjans de comunicació i ha impartit classes de català a la Universitat de l’Havana, classes de català per adults al Principat d’Andorra i actualment treballa al Liceu Compte de Foix.

El Centre de la Cultura Catalana serà presenta a la Fira del llibre que es farà dimarts vinent a la plaça del Poble d’Andorra la Vella, a la paradeta que munten conjuntament totes les associacions culturals agrupades a Àgora Cultural.

El llibre ha estat editat gràcies al suport del Govern d’Andorra i la Generalitat de Catalunya

~ per Centre de la Cultura Catalana a 17 Abril 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: