Es presenta el 17è Concurs popular de Pessebres del CCC

Captura de pantalla 2013-12-10 a les 22.37.34

BASES
Poden prendre part en aquest concurs tots els ciutadans d’Andorra. Feu el vostre pessebre a casa, a la feina,… i nosaltres us el vindrem a veure. Els criteris de valoració del Jurat seran el context harmònic del conjunt, la disposició artística, les figures, el moviment, la il·luminació, etc.

Inscripcions
Us podeu inscriure fins al 3 de gener de 2014, enviant les dades de la butlleta adjunta al correu ccc@andorra.ad o per correu postal a l’Apartat de Correus 33 de La Poste d’Andorra la Vella. El Centre contactarà telefònicament amb vosaltres per convenir l’hora de visita del Jurat. Les visites es faran entre la segona quinzena de desembre i la primera de gener. No desfeu el pessebre abans que l’haguem vist!

Veredicte
El Jurat qualificador classificarà els pessebres i el veredicte serà inapel·lable. El veredicte i el repartiment de premis tindrà lloc al Centre Comercial Illa Carlemany el dia 31 de gener a les 20h.  El Jurat Qualificador té plenes facultats per resoldre els casos que no s’hagin previst en aquestes bases. El fet de prendre part en aquest concurs comporta acceptar les condicions que s’exposen.

Premis
Al millor pessebre          200 euros  Premi gentilesa del Centre Comercial Illa Carlemany. Consisteix en un val de compra de 200 euros que es pot gastar a qualsevol dels establiments d’Illa Carlemany.

Al millor pessebre institucional (esglèsies, escoles,…)          200 euros

Al millor pessebre infantil           100 euros

 

~ per Centre de la Cultura Catalana a 10 Desembre 2013.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
%d bloggers like this: