Berenars Literaris

El CCC presenta els Berenars Literaris 2011

Per segon any consecutiu, el Centre de la Cultura Catalana presenta els Berenars Literaris, una iniciativa que consisteix en quatre trobades amb diversos autors del país per tal de parlar sobre la seva obra literària, les seves inquietuds, l’actualitat, etc.

Els autors convidats enguany són Arnau Gonzàlez Vilalta, Robert Pastor, Manel Gibert i Marià Cerqueda que ens parlaran sobre investigació històrica, poesia, narrativa i article. Les trobades, es fan al voltant d’un cafè i unes pastes amb la voluntat de donar el màxim protagonisme a la proximitat amb l’autor i per tal de fugir del format clàssic de la presentació d’una obra concreta, ja que la intenció és tocar diversos temes amb els autors, des dels professionals als més íntims o personals.

Les trobades, seran doncs a la cafeteria Jijonenca els dimarts a les 19’30h, a la Plaça Guillemó d’Andorra la Vella:
Arnau Gonzàlez   11 d’octubre
Manel Gibert        18 d’octubre
Robert Pastor       25 d’octubre
Marià Cerqueda   8 de novembre

Què són els Berenars Literaris

Els Berenars Literaris són un acostament a diversos dels autors del país a través d’una sèrie de berenars amb ells. Les trobades compten amb la presència d’un dels autors literaris andorrans, amb el que els assistents poden conversar durant una estona i parlar de diversos temes, des dels seus llibres fins a l’estat actual de la literatura al principat, o qualsevol altre que pugui sorgir d’una manera distesa amb la companyia d’un cafè i unes pastes.

L’objectiu de la campanya és acostar els autors del país als seus lectors habituals, però també a la gent que no els coneix, que podran compartir amb ells el seu vessant més personal sovint desmarcat de les presentacions de llibres que fan amb motiu de la seva feina.

Durant el 2010 es van fer fins a sis berenars literaris, tots ells un èxit de participació sumat 150 persones i amb la presència de:

Dimarts 12 d’octubre – Teresa Colom

Dimarts 19 d’octubre – Ester Fenoll

Dimarts 26 d’octubre – Josep Dalarès

Dimarts 2 de novembre – Alfred Llahí

Dimarts 9 de novembre – Albert Villaró

Dimarts 16 de novembre – Isidre Domenjó


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

 
A %d bloguers els agrada això: